Kendal reduce receptivitatea la contractare unor boli pe bază fungică sau bacteriană, iar datorită conținutului de potasiu produsul contribuie la fortificarea pereților celulari, îmbunătățește starea plantei și îi întărește rezistența în fața stresului climatic sau de mediu. Glutation, o substanță din compoziția produsului, fixează toxinele produse de dăunători contribuind astfel la formarea unei culturi sănătoase. Kendal ajută la păstrarea rezistenței culturii, iar în caz de condiții nefavorabile va ameliora parametri calitativi și cantitativi ai recoltei.
Utilizare:
Se aplică conform recomandării expertului sau după cum urmează:
Aplicare foliară în perioada de creștere la interval de 10-15 zile, de 3-5 ori, cu concentrație maximă de 0,35%:
- vie și fructe: în cantitate de 2-3 l/ha, în concentrație de cel mult 0,35%.
- legume: în cantitate de 1,5-2,0 l/ha (la salate 1,0-1,5 l/ha), în concentrație de cel mult 0,35%.
Se recomandă aplicarea separată pentru a evita riscurile unor eventualele arsuri!
Mod ambalare: 100 ml